Више о…

Рунско знање је укорењено дубоко у нашим генима и слојевито нам открива своју суштину као и нивое наше душе. Као магијско писмо са нашег тла, на нама близак начин нам преноси поруке из света Српских Богова и буди у нама заборевљено знање.

Руне се древно знање наших предака и неодвојиви део нашег бића.

Наши преци су имали свест о правилима функционисања универзума. Ти закони су се провлачили кроз све поре њиховог друштва. Они нису слепо веровали, нити су били принуђени да у ово верују зато сто су били примитивни, него су једноставно знали. Самим тим и њихова технологија је била далеко напреднија и више у складу са природом него данас.

Наш предак је знао оно што ми покушавамо поново да научимо, а то су правила универзума. ТИме тежимо да проширимо своју свест кроз самоспознају, како би разумели космичке законитости и како би живели у складу са њима.

Руне нису систем за прорицање. Онај ко овлада Рунама, може да „гледа“ у било шта на шта падне његов поглед.

Такав човек ће наћи пут до спознаје. Такав човек не учи из књига. Књиге му служе као инспирација. Такав човек прави контакт са природом и природним силама и оне му преносе знање.

Сазнањем истине о сопственом пореклу, начину, како су наси преци доживљавали материјални свет и освезавањем заборављеног знања,које је записано дубоко у нама, можемо направити корак напред и донети напредак, не само на личном нивоу, већ и на нивоу сопственог народа.

ЖИВИТЕ У СКЛАДУ СА СОБОМ, ПРИРОДОМ ЧИЈИ СТЕ ДЕО, ЖИВИТЕ ПО СОПСТВЕНОЈ САВЕСТИ И ПОШТУЈТЕ СВОЈЕ ПРЕТКЕ.